Cautare

535 de rezultate pentru "anca perlea" (3.26 secunde)
La intalnire a participat o delegatie PLD din care au facut parte Theodor Solojan, Gheorghe Flutur si Valeriu Stoica, iar din partea democratilor au fost prezenti presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general al PD, Vasile Blaga, ca si vicepresedintii Anca Boagiu si Liviu Negoita.
Langa el, toti liderii PD- Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Cezar Preda, Anca Boagiu, Dorel Onaca- care i-a fost si bodyguard, la iesirea in multime, Stelian Dutu, decoltata Elena Udrea, tinuta de vorba de Romulus Minca, foarte interesat, de altfel, de pieptul generos expus de democrata blonda, dar si PLD-istii Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Cristian Boureanu si Mircea Iustian, alaturi de Monica Macovei.
De asemenea, unii lideri democrati ar dori ca fostul ministru al Integrarii Anca Boagiu sa deschida lista PD la europarlamentare.
Nechifor a declarat intr-o conferinta de presa ca un astfel de proiect era foarte bun daca era lansat la timpul potrivit, inainte de integrare, cand PD, prin Anca Boagiu, a condus ministerul de resort.
Alaturi de cele 186 de delegate venite din toata tara, au fost prezente Sulfina Barbu, deputatele PD Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi, Anca Constantinescu, dar si Elena Udrea.
Alti parlamentari care au absentat mult de la votul electronic, nominalizati in raport, sunt Varujan Pambuccian (minoritati), Dan Ioan Popescu (PC), Octavian Stireanu (PSD), Anca Boagiu (PD), Irinel Popescu (PC), Sorin Oprescu (PSD), Mircea Geoana (PSD).
Anca Vasile si col Popa Dan, dar fara date complete. In concluzie, nu exista niciun document administrativ care sa ateste ca sunt inhumate cele doua persoane.
Astfel, au fost anuntati Viorel Balan - intrat in lupta pentru fotoliul de primar din Nicolae Balcescu, Gheorghe Stanciu (Gradina), Mihai Zelca (Pantelimon), Constantin Leancu (Targusor), Anca Belu (Mihail Kogalniceanu) si, bineinteles, posibilul viitor primar al orasului care a gazduit manifestarea:
Avram Razvan Corneliu, Eugen Gavan, Gheorghe Bugeag, Tincuta Tercu, Picu Apostol Roman, Florin Popescu, Dumitru Savin, Mircea Gutter, iar lista pentru CJ ii are printre primii pe Radu Cosca, Genica Totolici, Anca Ene, Adelina Drugan, Eduard Grosu si multi altii.
El a mai precizat ca in fruntea listei de candidati pentru alegerile parlamentare din toamna se afla oameni de valoare din PRM: Ilie Ilascu, Lucian Bolcas, Anca Petrescu, Gheorghe Buzatu.
Nu este deloc certa aceasta varianta, si se asteapta o eventuala decizie azi, maine sau chiar poimaine, motiv pentru care, in targ, circula si nume precum Vasile Blaga, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Liviu Negoita - care sa coordoneze aceeasi naravasa organizatie pedelista de la malul marii.
Din Biroul Permanent al PRM vor mai face parte Corneliu Bichinet, Nicolae Patru, Cristian Buzea, Stela Acatrinei, Cristian Stanescu, Victor Iovici, Ioan Baldea, Dan Zamfirescu, Anca Petrescu (toti fiind secretari executivi), Ilie Ilascu, Mitzura Arghezi, Verginia Vedinas, Mircea Purceld, Ilie Merce, Mircea Ifrim, Marius Iriza, Florica Mara, Ioan Aurel Rus, Eugen Mihaescu, Dumitru Badea, Dumitru Avram, Vladimir Farsirotu, Iuliu Ioan Furo, Viorel Dumitrescu, Costel Avram, Danut Saulea, Florea Spirea, Ion Stoica, Angela Buciu, Adrian Roseti (simpli membri).
Acesti romani trebuie sprijiniti, pentru ca momentan Comunitatea Romanilor este gazduita de un ONG irlandez unde lucreaza presedintele Anca Lupu, dar se simte lipsa unui sediu in care sa existe mai mult spatiu pentru activitati dedicate romanilor.
Picos Irina-Maria Cosma Paul Pocora Anca Maria Danaila Dan Hamza Daiana Antohe C.Florin Mihai Matei Gh. Nicoleta Opricescu Gh.
Mihaela Brumar - inspector scolar pentru programe comunitare si integrare europeana; Floriana Anca Paunescu - inspector scolar de specialitate invatamant prescolar etc.
Inspectori scolari de limba romana vor fi Alexandrina Torwechter, profesoara la Colegiul National "Carol I", si Anca Pricina, directoare la Scoala nr.
Printre ei, Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu, ministrii Theodor Paleologu si Gheorghe Pogea, parlamentarii Anca Boagiu, Anghel Iordanescu si Gabriel Oprea, primarul sectorului 2 Ontanu.
La randul sau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Anca Onofrei, a declarat ca incidentul, care s-a petrecut pe un santier de constructii, a fost anuntat in jurul orei 7.40, la 112, de catre mai multe persoane care treceau prin zona bulevardului Dinicu Golescu din Capitala.
Cu personaje rupte de la PSD, precum Octav Cozmanca, Alin Teodorescu, Pavel Abraham sau Anca Alexandrescu sau cei de culoare rosie din linia a doua in judete, este greu sa convingi ca reprezinti schimbarea.
2001 - scandalul amoros "Traian -Boagiu" In 2001, pe 17 mai, Maria a suportat o umilinta maxima, atunci cand, la Conventia Nationala a PD, Traian Basescu a fost interpelat (unicat absolut in istoria post-decembrista) in legatura cu presupusa sa relatie amoroasa cu Anca Boagiu, pe care se luptase ca un leu sa o puna numarul unu pe listele parlamentare de la organizatia de Bucuresti.
google-analytics.com